#002 – Marea migrație din Africa

Continuăm incursiunea în vechime cu o discuție despre marea migrație a Homo Sapiens din Africa – în care aflăm și care e capitala Ugandei, cam cum arată dieta paleo „pe bune” și încercăm să acoperim cam tot ce am înțeles noi din Paleolitic.

Probabil o să identificați câteva prostioare pe care le zicem – și vă rugăm să ni le ziceți – fie pe pagina de Facebook, fie în particular sau ca și comentariu la această postare . După ce terminăm discuția despre preistorie promitem că o să facem un episod de „minciuni” cu lucrurile pe care le-am înțeles greșit sau le-am zis greșit – fie din neatenție, fie că ne-a luat gura pe dinainte, fie din neștiință sau insuficientă documentare.

Harta migrației din Africa

2 comentarii la „#002 – Marea migrație din Africa”

  1. Cum sa spui ca omul folosea focul acum 1mil de ani când specia homo sapiens sapiens (omul) exista doar de 200000-250000 de ani. Poate speciile umanoide ar fi fost mai corect spus,se știe ca erau aproximatv 10 specii de umanoizi care au trăit in aceeași perioada,ulterior dispărând și rămânând doar homo sapiens sapiens.oricum interesant podcastul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.