#021 – Marele colaps al epocii de bronz

Înainte de pauza de vară, un episod cu care încheiem discuția despre marile civilizații din epoca de bronz. Ne auzim în septembrie, odată cu începerea școlii, când o să ne întoarcem la oile noastre. Mă rog, vacile și agricultorii noștri.

4 comentarii la „#021 – Marele colaps al epocii de bronz”

 1. Mai intai, multumesc mult pentru acest podcast. E o placere sa ascult istorie in romana, de abia astept sa ajung la imperiul roman si sa aud nume pronuntate corect! Fara glume, americanii/englezii pot fi ei mari profesori dar au un urias talent sa cioparteasca limba latina.

  Singurul comentariu care il am se aplica cam la toate podcasturile voastre. Am citit putin despre ce este istoria in general, inainte de a sari in detalii. Cea mai buna definitie care am gasit-o este: „istoria este ecologia societatilor umane”.
  Definitia asta ajuta sa inteleg multe mai ales de ce societatile cad. O buna introductie este JM Greer, el are un blog ecosophia.net si a avut un alt blog (gasibil pe net) archdruidreport. Cititi oricare dintre articolele lui despre istorie si vedeti daca face sens

  1. Mulțumim mult de aprecieri. Sunt curios și eu cât de bine o să ne ținem, mai ales că majoritatea materialelor pe care le găsim (chiar și surse primare) sunt în general date influențate de limba engleză. Sperăm că nu am dat-o prea tare de gard. 🙂

 2. Salut dragi prieteni! Va ascult cu interes si vreau sa va felicit! Un proiect lung, interesant, presarat cu putin din toate. Stiu ca nu primiti feedback prea mult asa ca ma inscriu aici ( pt ca vazusem 2 comentarii deja) sa va cer a nu va zgarci cu detaliile, chiar de se lungesc episoadele. Stiu cat de greu e sa faci research in o lume in care nu gasesti materiale insa sa stiti ca va ascult cu interes si cred ca si multi altii. Munca voastra nu e in zadar.Succes!

  Feedback geeky (varsta 26, platforma spotify, regiune UK, 1- 2 episoade pe zi)

  1. Mulțumim de aprecieri; ne-am uitat pe câteva statistici și știu că ne ascultă destul de multă lume (pentru un podcast românesc), așa că știm, cumva, că munca noastră nu e în zadar. Ne-am mai relaxat, am început să facem episoadele mai lungi, și chiar am făcut un detur mare prin Republica Romană pentru că credem că e destul de util tuturor celor care ne ascultă. Mulțumim încă o dată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.