100b – Modele feminine în republica romană

Nu pun titlul pe care doream să-l pun pentru că aș fi introdus spoilere. Înainte de spoilere, însă, să vorbim despre acest episod. Ultimul din primul sezon de Podcastul de Istorie – vom face o pauză un pic mai lungă, cauzată de diverse lucruri care ne împiedică să înregistrăm în perioada imediat următoare. Vă mulțumim anticipat pentru răbdare.

Dar avem un episod special, în care o avem alături de noi pe Călina Cenan de la podcastul Istoria României. Vorbim despre femei, despre modele feminine, și încercăm să înțelegem contextul în care vorbim (sau nu vorbim) despre ele. Altfel, rămânem cu eterna întrebare care ne-a preocupat de la începutul lumii până acum: Ce sunt aceia „sânii mici”?

Sărbătoare romană la Colloseum – Juan Pablo Salinas Teruel

4 comentarii la „100b – Modele feminine în republica romană”

  1. Salut Dorin/Sergiu, v-am descoperit (pe voi, pe Calina, pe Natan) mai tarziu pe podcasts.google.com si sunt impresionat de ceea ce faceti, bravo!
    Am o intrebare totusi, in afara de pasiune, exista si financiar o satisfactie? Sunt sanse sa aveti parcusul de celebritate al lui Virgil Ciulin (ex.: colaborare cu TVR)?
    Multumesc si bafta in continuare!

    1. Salut Valeriu și mulțumim pentru susținere! Am discutat despre subiectul banilor în penultimul episod, 100a. Pe scurt, nu monetizăm încă podcastul, și dacă o vom face vreodată va fi într-un fel care să fie cu adevărat avantajos pentru cei care ne urmăresc. Proiectul însă e unul foarte personal, și nu vom urmări parcursul lui Virgil Ciulin și nici nu ne interesează să-l urmărim. Ne vom menține 100% libertatea editorială pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.