#100a – În care vorbim despre podcast

În acest episod o să răspundem celor câteva întrebări pe care le-am primit, o să povestim câteva aspecte din culisele podcastului, și, în general, o să ratăm la mustață șansa de a fi interesanți

5 comentarii la „#100a – În care vorbim despre podcast”

  1. Ce ma bucur ca i-am descoperit blogul lui Dorin si, de acolo, ca am aterizat aici! Sunt incantata si va doresc succes, sanatate si multumesc pentru ce faceti!
    Eu sunt praf la istorie, dar datorita fratelui meu care era pasionat de istorie, o sa va ascult. Si bineinteles fiindca sunteti si buni.

  2. Va rog, daca este posibila, o parte a doua a podcastului despre femeia romana care sa urmareasca femeile din perioada imperiului. Si, tot daca este posibil, o bibliografie la fiecare podcast.

    1. Probabil va fi posibilă o a doua parte mai târziu. Pentru bibliografia la fiecare podcast ar trebui să ne organizăm un pic mai bine. Vom lua în considerare sugestia în momentul în care revenim, la mijlocul lunii ianuarie.

      1. multumesc foarte mult, sunteti formidabili! Mi-am petrecut Craciunul ascultandu-va 🙂 Ultimul meu „pitic” este „femeia in lumea greco-romana” si cum influenteaza viziunea anticilor modul in care ne raportam la feminitate azi. Ar fi cel putin la fel de interesant de aflat cum a influentat preistoria viziunea anticilor asupra aceluiasi subiect. Dar despre asta chiar nu stiu unde as putea incepe sa caut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.